Ďábelská jízda pro aktivní Zpravodaje!

4. listopad 2015 16:01

I v říjnu bylo na silnicích rušno. Na naši bezplatnou linku 800 12 20 12 jsme od vás zaznamenali více než 3 800 telefonátů, z toho přibližně polovina z nich byla od našich Zpravodajů Zelené vlny. Děkujeme za vaše telefonáty a třem aktivním z vás posíláme jako poděkování dárek.

Tentokrát posíláme nejaktivnějším Zpravodajům Zelené vlny Ďábelskou jízdu Jeremyho Clarksona. Je to sbírka automobilových hodnocení, která autor s použitím břitkého humoru už dlouhá léta píše každý týden pro britský nedělník The Sunday Times. Prostřednictvím svých sloupků si vyřizuje účty se vším, co ho štve, od britské politiky až po jednotlivé národy... Jen Čechy má podle všeho rád.

Jeremy Clarkson se stal hvězdou BBC. Teď mu však hrozí vyhazov

Za měsíc ŘÍJEN byli nejaktivnějšími Zpravodaji Zelené vlny a Ďábelskou jízdu s dalšími drobnými dárky od nás získávají (v abecedním pořadí):

Bárta Jiří, Lužec nad Vltavou,
Pomezný Jaroslav, Vimperk,

a Rulc Pavel, Žďár u Mnichova Hradiště.

Přehled volání za ŘÍJEN od našich registrovaných dopravních Zpravodajů
Celkem přijato telefonátů3 811
Počet Zpravodajů, kteří zavolali552
Dny, ve kterých bylo přijato nejvíce hovorů15., 19. a 8.

Vycházíme ze srovnání telefonních čísel, pod kterými jste u nás registrováni, s údaji o volajícím na telefonní ústředně. Proto je důležité, abyste nám hlásili jakékoliv změny svých telefonů. Jinak by se mohlo stát, že cenu místo vás dostane někdo jiný, protože nám voláte z čísla, které jste nám nenahlásili, a my je tudíž neznáme. Stejně tak nám nezapomeňte sdělit změny poštovních adres, abychom vám mohli ceny v pořádku doručit.

Chcete se i vy stát našima očima na cestách a pomáhat nám vytvářet co nejpřesnější dopravní zpravodajství? Přihlašte se do projektu dobrovolného dopravního Zpravodaje Zelené vlny. Přihlašovací formulář najdete zde.

autor: min
Spustit audio