Dárkový balíček pro aktivní Zpravodaje Zelené vlny

4. duben 2017 15:45

Konec prvního jarního měsíce přinesl výkyvy počasí a s tím spojené dopravní komplikace na celém území České republiky. Celkem jsme nejen od našich Zpravodajů Zelené vlny obdrželi více než 4 800 telefonátů. Děkujeme, že nám voláte na bezplatnou linku call centra Zelené vlny 800 553 553 a pomáháte nám vytvářet komplexní dopravní zpravodajství. Tentokrát odměňujeme šest nejaktivnějších Zpravodajů Zelené vlny.

Za měsíc BŘEZEN byli nejaktivnějšími Zpravodaji Zelené vlny a dárkový balíček s hrníčkem, termohrnkem a dalšími drobnými dárky získávají:

Beck Daniel, Nová Ves nad Nisou,
Čabla Vratislav, Vyškov,
Křivan Jan, Zruč nad Sázavou,
Miláček Zdeněk, Kroměříž,
Ubias Emil, Mníšek a
Volný Petr, Bzenec.

Přehled volání za BŘEZEN
Celkem přijato telefonátů4 813
Dny, ve kterých bylo přijato nejvíce hovorů31., 28., 22. a 8.3.

Vycházíme ze srovnání telefonních čísel, pod kterými jste u nás registrováni, s údaji o volajícím na telefonní ústředně. Proto je důležité, abyste nám hlásili jakékoliv změny svých telefonů. Jinak by se mohlo stát, že cenu místo vás dostane někdo jiný, protože nám voláte z čísla, které jste nám nenahlásili, a my je tudíž neznáme. Stejně tak nám nezapomeňte sdělit změny poštovních adres, abychom vám mohli ceny v pořádku doručit.

Čtěte také

Chcete se i vy stát našima očima na cestách a pomáhat nám vytvářet co nejpřesnější dopravní zpravodajství? Přihlašte se do projektu dobrovolného dopravního Zpravodaje Zelené vlny. Přihlašovací formulář najdete zde.

Call centrum Zelené vlny
autor: min
Spustit audio