Epilog a Czech Drift Series už tento víkend na Masarykově okruhu!

1. září 2015 13:31

Bohatý závodní program čeká už tento víkend návštěvníky Masarykova okruhu, kam v novém formátu přijíždí tradiční automobilový Epilog i finále Czech Drift Series. Zpravodajové Zelené vlny mají vstup zdarma!

Díky zařazení do kalendáře stále rostoucích 24HSeries na závod míří výrazně víc vozů než v posledních letech a místo obvyklých šesti hodin stráví vozy na dráze hodin dvanáct. Startovní listina má více než padesát vozů! Závod startuje v sobotu 10. října a končí o půlnoci. Na start se kromě světové špičky postaví i nejúspěšnější český jezdec novodobé historie Tomáš Enge.

Závod trvá dvanáct hodin, proto organizátoři pro návštěvníky připravili velmi bohatý program pro celou rodinu, takže sledování dráhy můžou návštěvníci prostřídat s jinými aktivitami. Připraveny budou motocyklové i automobilové simulátory, simulátor převrácení, motokárová dráha a v promítacím sále poběží filmy a klipy s motoristickou tématikou. Pro děti budou k dispozici venkovní i vnitřní skákací atrakce a RC modely. A na své si přijdou i ženy, pro které bude připraven kosmetický koutek s odborným poradenstvím.

Neděle bude patřit finále drifterského šampionátu

Neděle bude patřit finále Czech Drift Seires, mistrovství v jízdě powerdriftem, tedy přetáčivým smykem. Atraktivní závod se odehrává pouze v úseku "stadionu", otevřena je na něj tedy jen tribuna C. Ve 14 hodin se návštěvníci mohou setkat s českými jezdci.

Finále Czech Drift Series už tuto neděli na Masarykově okruhu!

Zpravodajové Zelené vlny mají po předložení identifikační kartičky a občanského průkazu vstup zdarma!

Chcete se stát dobrovolným Zpravodajem Zelené vlny a pomáhat nám vytvářet aktuální dopravní zpravodajství? A mít možnost dostat se na různé zajímavé akce zdarma? Pak neváhejte a přihlašte se! Formulář s podrobnějšími informacemi o projektu najdete zde.

autor: min
Spustit audio