Hrdinové ve člunu pro aktivní Zpravodaje Zelené vlny!

23. srpen 2016 10:03

V průběhu druhého letního měsíce bylo na silnicích rušno, na bezplatnou linku 800 12 20 12 jsme od vás přijali téměř 3 tisíce telefonátů. Tentokrát odměňujeme šest nejaktivnějších Zpravodajů Zelené vlny a posíláme dárkový balíček a vstupenky do letního kina v pražském Karlíně. Děkujeme, že nám pomáháte svým aktivním přístupem ke komplexnějšímu vysílání Zelené vlny.

Třem nejaktivnějším Zpravodajům posíláme dlouho očekávaný román Hrdinové ve člunu Daniela Jamese Browna, která popisuje neuvěřitelný skutečný příběh amerických veslařů, kteří získali olympijské zlato v Berlíně roku 1936. Ke knize přidáváme i další dárkové předměty, např. termohrnek nebo škrabku na auto.

A další tři aktivní Zpravodajové Zelené vlny od nás obdrží vstupenky do letního kina v pražském Karlíně na libovolné představení Karlínského filmového léta, jehož už 14. ročník se tradičně odehrává v zahradě Českého rozhlasu Regina.

Dárek pro aktivní Zpravodaje Zelené vlny

Za měsíc ČERVENEC byli nejaktivnějšími Zpravodaji Zelené vlny a knihu, vstupenky a další dárky od nás získávají (v abecedním pořadí):

Coufal Jiří, Velké Meziříčí,
Dvořák Petr, Praha,

Dymák Milan, Praha,
Kopecký Petr, Praha,

Kremláček Miloš, Telč
a Vondrák Radek, Telč.

Přehled volání za ČERVENEC od našich registrovaných dopravních Zpravodajů
Celkem přijato telefonátů2 924
Počet Zpravodajů, kteří zavolali459
Dny, ve kterých bylo přijato nejvíce hovorů27., 1. a 29.7.

Vycházíme ze srovnání telefonních čísel, pod kterými jste u nás registrováni, s údaji o volajícím na telefonní ústředně. Proto je důležité, abyste nám hlásili jakékoliv změny svých telefonů. Jinak by se mohlo stát, že cenu místo vás dostane někdo jiný, protože nám voláte z čísla, které jste nám nenahlásili, a my je tudíž neznáme. Stejně tak nám nezapomeňte sdělit změny poštovních adres, abychom vám mohli ceny v pořádku doručit.

Chcete se i vy stát našima očima na cestách a pomáhat nám vytvářet co nejpřesnější dopravní zpravodajství? Přihlašte se do projektu dobrovolného dopravního Zpravodaje Zelené vlny. Přihlašovací formulář najdete zde.

autor: min
Spustit audio