Identifikační kartu Zpravodaje Zelené vlny nahrazuje aplikace

1. únor 2019 12:00

Každý dobrovolný dopravní Zpravodaj Zelené vlny v minulosti získal po registraci plastovou identifikační kartu. Tu v současnosti nahrazuje mobilní aplikace.

Karty nahrazuje mobilní aplikace

Od října 2020 je k dipozici nová mobilní aplikace s názvem Zpravodaj Zelené vlny. Stáhnout ji lze do mobilních telefonů a tebletů s operačními systémy iOS a Android. Aplikace zcela nahrazuje plastové identifikační karty. Mimo jiné umožňuje pohodlnou, rychlou registraci i změnu konaktních údajů. Nabízí přehrávač poslední odvysílané Zelené vlny Radiožurnálu a volání do našeho dispečinku 800 553 553 přes jediné tlačítko i s odesláním údajů o poloze. Seznamte se se všemi jejími funkcemi.

Plastnost starších karet skončila

Identifikační karta Zpravodaje Zelené vlny

Starší plastové identifikační karty Zpravodajů Zelené vlny jsou opatřené dřívějšími logy Českého rozhlasu a Zelené vlny. Zepředu jsou potištěné dnes již neexistujícím číslem 800 12 20 12 (od listopadu 2016 jej nahradila bezplatná linka do vlastního dispečinku Zelené vlny 800 553 553). Na zadní straně obsahují jméno a příjmení držitele, jeho registrační číslo (viz foto). Platnost těchto karet skončila k 31. prosinci 2020.

Spustit audio