Přijďte se podívat na Prague Car Festival!

21. srpen 2015 13:53

Už čtvrtý ročník automobilové výstavy se koná na výstavišti PVA Expo Praha Letňany tento víkend 29. – 30. srpna. Můžete se těšit na stovky unikátních automobilů a po celý víkend bude připraven také bohatý doprovodný program. A pokud jste náš Zpravodaj Zelené vlny, máte vstup zdarma!

Návštěvníci festivalu se můžou těšit na stovky unikátních automobilů z mnoha směrů motorismu. V sekci Dream cars budou představeny lahůdky ze světa luxusních a sportovních vozů. Sekce Racing cars nabídne ukázku mnoha profesionálních závodních týmů a Tuning scene ukáže nejlepší tuningové vozy z osmi zemí Evropy.

International Prague Car Festival

V letošním roce bude poprvé součástí výstavy veletrh Gas&Electric Car Festival zaměřený na LPG, CNG, biopaliva a elektromobily. Především pro děti budou připraveny herní konzole, soutěže a jízdy na trenažerech, dospělí si mohou vyzkoušet jízdy na venkovní ploše s elektromobily. Těšit se návštěvníci můžou také na soutěže Miss, focení s modelkami nebo na tomboly se zajímavými cenami.

Zpravodajové Zelené vlny mají vstup zdarma

Jste náš Zpravodaj Zelené vlny? Pokud ano, máte vstup na akci zdarma. Stačí, když ukážete svoji kartičku Zpravodaje Zelené vlny za pokladnami až před vchodem do vstupní haly.

Chcete se i vy stát našima očima na cestách a pomáhat nám vytvářet co nejpřesnější dopravní zpravodajství? Přihlašte se do projektu dobrovolného dopravního Zpravodaje Zelené vlny. Přihlašovací formulář najdete zde.

autor: min
Spustit audio