Toulky pro Zpravodaje Zelené vlny

10. červenec 2015 15:17

I v průběhu letních měsíců je na silnicích živo. Obdrželi jsme od vás v červenci více než 3 600 telefonátů. Děkujeme, že nám voláte i na vašich prázdninových cestách! Třem nejaktivnějším Zpravodajům Zelené vlny opět posíláme jako poděkování dárkový balíček.

Tentokrát třem nejaktivnějším Zpravodajům Zelené vlny zasíláme publikaci Toulavý deník, který je knižní podobou úspěšného televizního pořadu Toulavá kamera. Je plný zajímavých tipů pro prázdninové výlety a jeho součástí je i podrobný autoatlas s vyznačenými 1 000 cíli z Toulavé kamery. K deníku přikládáme i voucher na slevu od outdoorového obchodu Matum Alpine a další drobné dárky.

Za měsíc ČERVENEC byli nejaktivnějšími Zpravodaji Zelené vlny a reprezentační dres se šálou od nás získávají (v abecedním pořadí):

Aur David, Praha,
Boušek Martin, Rakovník,

a Vondrovic Petr, Holýšov.

Přehled volání za ČERVENEC od našich registrovaných dopravních Zpravodajů
Celkem přijato telefonátů3 673
Počet Zpravodajů, kteří zavolali550
Dny, ve kterých bylo přijato nejvíce hovorů1., 17. a 2.

Vycházíme ze srovnání telefonních čísel, pod kterými jste u nás registrováni, s údaji o volajícím na telefonní ústředně. Proto je důležité, abyste nám hlásili jakékoliv změny svých telefonů. Jinak by se mohlo stát, že cenu místo vás dostane někdo jiný, protože nám voláte z čísla, které jste nám nenahlásili, a my je tudíž neznáme. Stejně tak nám nezapomeňte sdělit změny poštovních adres, abychom vám mohli ceny v pořádku doručit.

Chcete se i vy stát našima očima na cestách a pomáhat nám vytvářet co nejpřesnější dopravní zpravodajství? Přihlašte se do projektu dobrovolného dopravního Zpravodaje Zelené vlny. Přihlašovací formulář najdete zde.

autor: min
Spustit audio