Vstupenky na Czech Truck Prix: Last minute pro Zpravodaje Zelené vlny

24. srpen 2023 12:15, aktualizováno

Registrovaní Zpravodajové ZV můžou získat dva volné vstupy s volbou platnosti na sobotu/neděli. Vstupenky obdrží sedm nejrychleji reagujících.

AKTUALIZACE: Sedm nejrychlejších Zpravodajů Zelené vlny už získává každý dvě vstupenky. Příjemnou zábavu o víkendu přejeme Pavlu Štelcigovi, Jiřímu Ledvinovi, Jiřímu Hessovi, Janu Petrovi, Danielu Glogovi, Janu Černíkovi a Filipu Čurdovi.

Čekáme ještě jednoho zájemce – skutečně aktivního Zpravodaje ZV, který nám v posledním měsíci alespoň jednou předal dopravní informaci.

Autodrom Most se tento víkend 25. až 27. srpna 2023 již po jedenatřicáté stane dějištěm mistrovství Evropy okruhových tahačů Czech Truck Prix.

Současně se pojede i Nascar Whelen Euro Series s českým šampionem kategorie Euro NASCAR 2 Martinem Doubkem. Dále jsou na programu série historických juniorských formulí Formel Vau a taky souboj vozů s americkými kořeny EuroLegend Cup.

Připravený je pestrý doprovodný program. FanVillage s atrakcemi, Hot Wheels Zóna, FMX exhibice Libora Podmola, autogramiády jezdců a další. Parkování je možné uvnitř areálu mosteckého autodromu.

Czech Truck Prix a NASCAR Whelen Euro Series

Pro prvních sedm dvě volné vstupenky

Dvojici volných vstupenek získá sedm nejrychleji reagujících, kteří projeví zájem prostřednictvím e-mailu zaslaného na adresu: zelenavlna@rozhlas.cz (do předmětu napište "Vstupenky").

Podmínkou je, aby zájmce byl registrovaným Zpravodajem Zelené vlny. Proto do e-mailu, prosíme, uveďte jako kontakt to telefonní číslo, pod kterým je vaše registrace vedená.

Staňte se Zpravodajem Zelené vlny a pomáhejte nám hledat lepší cestu:
Rychlá registrace

Nejrychlejší aktivní Zpravodaj ZV si užije VIP

První ze zájemců, který bude nejen registrovaným Zpravodajem ZV, ale navíc i aktivně hlásícím – tedy v posledním měsíci alespoň jednou předal dopravní informaci do našeho dispečinku 800 553 553, získá dvě VIP vstupenky na sobotu 26. srpna 2023.

Jejich součástí je celodenní občerstvení včetně nápojů, parkoviště v bezprostřední blízkosti VIP zázemí, drobný dárek, účast v tombole, komentovaná autogramiáda jezdců, komentovaná prohlídka teamových závodních boxů, vstup na VIP terasu, gridwalk před závodem a komentovaná obchůzka po trati po skončení závodu.

Elektronické vstupenky budou zaslané prostřednictvím e-mailu.

autor: ZV
Spustit audio