Zelená vlna s vámi jede na MS v hokeji

10. květen 2019 10:00

Chystáte se autem na Slovensko na hokejové mistrovství, abyste podpořili český tým? Na cestě si určitě nalaďte Radiožurnál. Komplexní servis k šampionátu zahrnuje i dopravní informace o provozu na slovenské části trasy do Bratislavy. Do Zelené vlny budou vstupovat naši kolegové z RTVS.

Radiožurnál žije hokejem! Po dobu mistrovství světa vysíláme i speciální novou stanici Radiožurnál Sport. Ta vám nabídne od 10. do 26. května desítky přímých přenosů denně, dva velké rozhovory každý den, nepřetržitý výsledkový servis. Poslouchat ji můžete na webu Radiožurnálu, na iROZHLAS, v aplikaci iRadio a v síti DAB+

Zelená vlna Radiožurnálu i o provozu na Slovensku

Zelená vlna (CZ a SK)

Přímé přenosy z klíčových zápasů a průběžné sportovní zpravodajství z MS v ledním hokeji uslyšíte i na Radiožurnálu samotném. Ten si určitě nalaďte i v autě, pokud se na některý ze zápasů českého mužstva chystáte na Slovensko. Jak vypadá cesta to Bratislavy, včetně úseků slovenských dálnic D2 a D1, pro vás budeme sledovat ve spolupráci se slovenskou Zelenou vlnou.

Naši kolegové z RTVS pod vedením Ľuboše Kasaly budou do Zelené vlny Radiožurnálu vstupovat pravidelně vždy pět hodin před zápasem našeho týmu a pak i dvě hodiny po něm, a to v rámci pravidelných zpravodajských relací v celou hodinu a v půl.

Stále tak budete mít přehled o tom, co vás čeká cestou na Slovensko a následně při návratu domů.

autor: ZV
Spustit audio