Zpravodajové Zelené vlny jedou na Barum Czech Rally Zlín

19. srpen 2021 17:13

Nejaktivnějším z registrovaných Zpravodajů posíláme jako poděkování za spolupráci vstupenky na Barum Czech Rally Zlín. Permanentky můžete získat i za novou registraci.

Čtěte také

Od začátku roku jsme v našem nepřetržitě fungujícím dispečinku na bezplatné lince 800 553 553 přijali bezmála 20 tisíc hovorů od registrovaných Zpravodajů Zelené vlny a dalších posluchačů. Za všechny informace ze silnic velice děkujeme! Právě díky vám můžeme nabízet motoristům včasná a přesná varování před nebezpečnými překážkami, čerstvými nehodami, dlouhými kolonami a dalšími komplikacemi na cestách. 

Odměny pro Zpravodaje Zelené vlny

Opět odměňujeme ty z nejčastěji volajících registrovaných Zpravodajů ZV. Tentokrát máme jako poděkování za spolupráci vstupenky na Barum Czech Rally Zlín. Posíláme je čtveřici pánů, z nichž někteří s námi jezdí a předávají cenná upozornění ostatním řidičům i více než deset let. Každému věnujeme dva permanentní vstupy a dárkové balíčky od organizátorů.

Barum Czech Rally Zlín: 27.–29. srpna 2021

Do jubilejního 50. ročníku Barum Czech Rally Zlín se přihlásilo celkem 146 posádek z 24 států. Do Zlína dorazí pětice nejlepších jezdců z aktuálního pořadí mistrovství Evropy. Ta změří síly s téměř kompletní špičkou českého šampionátu. Celkem 36 vozů kategorie Rally2 (R5) na seznamu přihlášených slibuje parádní podívanou pro fanoušky rallysportu podél tratě rychlostních zkoušek. Hodně nabitá bude i kategorie dvoukolek s řadou zahraničních posádek. V rámci evropské klasifikace pojede 85 soutěžících včetně jednašedesáti registrovaných, v národním poli poté 61 posádek.

Podrobnosti a prodej vstupenek na www.czechrally.com

Barum Czech Rally Zlín 2021: Vstupenky

Oceněnými Zpravodaji ZV za řádově desítky hovorů v období od ledna do poloviny srpna jsou:

Vladimír Bláha, Havířov
Petr Volný, Bzenec
Zdeněk Miláček, Kroměříž
Lubomír Pleva, Zbýšov

Doplnění – pátý oceněný:
Petr Závodník, Olomouc

Staňte se Zpravodajem a získejte vstupenky

Pátým oceněným bude některý z nově registrovaných Zpravodajů Zelené vlny (ZZV), který se do Klubu ZZV přihlásí od pátku 20. srpna 2021 do pondělí 23. srpna 2021 do 12:00.

Novou registraci ZZV lze vyřídit pohodlně během několika okamžiků přes naši mobilní aplikaci Zpravodaj Zelené vlny.

Z nových registrací za uvedené období v pondělí 23. 8. 2021 vybereme jednoho Zpravodaje, který získá také dvě permanentní vstupenky a dárkový set.

QR kódy: Stažení aplikace Zpravodaj Zelené vlny – iOS / Android
autor: ZV
Spustit audio