Odměny Zpravodajům Zelené vlny za dubnové telefonáty

2. květen 2024 16:14

Díky bezmála dvěma tisícům volajících, kteří nám v dubnu pomáhali hledat lepší cestu. Z nejaktivnějších Zpravodajů ZV oceňujeme trojici. Posíláme sady audioknih.

Duben na silnicích začal prodlouženým velikonočním víkendem. Přestože policisté avizovali zvýšený dohled v provozu, skoro 4.800 řidičů se nechalo přistihnout při spáchání přestupku. Rozdané tak byly pokuty za 5,5 milionu korun, nejčastěji za příliš těžkou nohu na plynu. Právě se začátkem dubna taky vstoupila v platnost nová povinnost pro problémové šoféry v podobě povinného psychoterapeutického kurzu. Bez pěti čtyřhodinových sezení, za něž navíc zaplatí přes 13 tisíc korun, zpátky řidičský průkaz nedostanou.

Dvě tisícovky telefonátů

Pokud jde o pomyslné počítadlo telefonátů v našem dispečinku, na konci dubna se zastavilo o čísla 1.976. Právě tolika hovory se posluchači, včetně registrovaných Zpravodajů, podíleli na přípravě Zelené vlny. Jako obvykle šlo velmi často o nedocenitelně žhavé informace od samotných svědků, díky nimž jsme o dopravních problémech mohli informovat ostatní řidiče už krátce poté, co komplikace nastaly.

Odměny pro Zpravodaje Zelené vlny – Radiokarty pro komfortní stažení audioknih z nabídky Radiotéky ČRo

Proto velice děkujeme všem, kteří neváhali vytočit naši bezplatnou linku 800 553 553, aby předali své postřehy do vysílání. Z nejčastěji volajících i tento měsíc odměňujeme trojici z nejaktivnějších:

Zdeněk Miláček, Kroměříž
Petr Musil, Brno
Martin Staněk, Praha – Újezd nad Lesy

Pozornost má tentokrát pro každého podobu výběru tří poutavých audioknih. Posíláme je v podobě Radiokaret. Ty dovolují pohodlné stažení audioknížek z nabídky Radiotéky Českého rozhlasu do aplikace můjRozhlas, nebo do jakéhokoliv přehrávače s podporou MP3.

Registrujte se do klubu Zpravodajů ZV

Ke Zpravodajům Zelené vlny se můžete přidat několika kliknutími, a to prostřednictvím formuláře na webu, nebo v mobilní aplikaci. Tu pak využijete i při volání do našeho dispečinku na 800 553 553 stisknutím jednoho tlačítka s odesláním informace o poloze pro rychlejší lokalizaci hlášené dopravní komplikace, nebo pro poslech aktuálního hlášení Zelené vlny kdykoliv potřebujete.

Registrované Zpravodaje ZV pravidelně odměňujeme za spolupráci. Ať už praktickými drobnostmi (nejen) do auta, oblíbenými audioknihami, nebo jako nedávno hodnotnými poukazy na kurzy bezpečné jízdy.

autor: ZV
Spustit audio