Odměnili jsme nejaktivnější v lednu

14. únor 2005 20:53

S koncem měsíce jsme jako obvykle podle dat z telefonní ústředny vyhodnotili dobrovolné dopravní Zpravodaje Zelené vlny, kteří nám zavolali nejvíce informací o dopravní situaci. Pětice nejpilnějších v lednu se může těšit na drobné dárky.

Nejvíce informací na bezplatnou linku callcentra Českého rozhlasu a ABA v lednu zavolali tito zpravodajové:

Karel Janoušek, Česká Třebová
Pavel Kahún, Ivančice
Jiří Ričica, Kladno
Josef Šulc, Praha
Bohuslav Kratěna, Praha

Celkem jsme v lednu přijali 4400 telefonátů, z toho 1196 od registrovaných dopravních Zpravodajů Zelené vlny. Informace o dopravě nám zavolalo 472 našich dobrovolných spolupracovníků.

Vycházíme ze srovnání telefonních čísel, pod kterými jste u nás registrováni, s údaji o volajícím na telefonní ústředně. Proto je důležité, abyste nám hlásili jakékoliv změny svých telefonů. Jinak by se mohlo stát, že cenu místo vás dostane někdo jiný, protože nám voláte z čísla, které jste nám nenahlásili a my je tudíž neznáme. Stejně tak nám nezapomeňte sdělit změny poštovních adres, abychom vám mohli ceny v pořádku doručit.

Nejaktivnější dobrovolné dopravní Zpravodaje Zelené vlny vyhodnocujeme každý měsíc. Proto neváhejte a kdykoli se na našich silnicích či ulicích měst setkáte s nějakými dopravními problémy či komplikacemi, volejte 800 124 000. Už příště můžete být mezi oceněnými i vy.

autor: dka
Spustit audio